Ahmet USLU

Ahmet USLU

Genel Yayın Yönetmeni

Yumuşak Başlı isek...

20 Temmuz 2015 - 16:55 - Güncelleme: 20 Temmuz 2015 - 17:40

En büyük korkuların altında 'ÖNGÖRÜLER'yatar..

 

Suruçta'ki bombayı yapan yaptıran patlatan veya iştirak edenlerin allah (c.c) ın Laneti üzerlerine olsun.....

Peki daha ölen insanların cesetleri kaldırılmadan.

Bu ülkenin birliğine,dirliğine,huzuruna,ATOM BOMBASI kadar Tehlikeli açıklamalar yapan sözüm ona siyasetçileri ne yapacağız,,onlar için allahın gazabını dilemekten öte bu vatan evlatları ve bu ülkede yaşayanlar ne diyecek.?

İğrenç akbabalar gibi cesetler bile kaldırılmadan bu ülkede yaşayan bir kısım vatandaşa SİLAHLANIN çağrısı yapan ve bunu hayvanlarda bile olan SORUMLULUK duygusunun en ufak bir kırıntısı bile nasip olmamış,ve son derece aymaz bir şekilde AYAKLANMA çağrısı yapan TAKIM ELBİSE li TERÖRİST lere ne diyeceğiz..?

Öyleki varlık sebeplerini bu ülkede yaşarken uğradıkları SÖZDE ayrımcılığıa bağlayan..! ama aynı z amanda ayrımcılığa uğradığını adeta havlayarak anlatan bu siyaset çiler baskıya uğradıkları,işkence gördükleri,özgür olamadıklarını iddia ettikleri ülkenin CUMHURBAŞKANLIĞI na Aday olabilmiş ve (ne hikmetse) oy almış kişiler..

Aynı zamanda bu gün o ülkenin meclisinde baskıya uğradıkları halde yönetiminde pay sahibi olabilecek kadar milletvekili var..

Feryat ediyorum....!

Ey bu adamlara oy vermiş ve verecek vatandaşlarım ve kardeşlerim,,

bu gün bu ülkede KARDEŞÇE YAŞAMAK için onca çaba,onca çile onca fedakarlık yapılırken,15 yıl öncesine kadar bu EŞKIYALAR tarafından ADAM yerine bile konmazken,bu devlet sana okul yaptı,yıktın,havaalanı yaptı yaktın,kamyon gönderdi yaktın,yol yaptı iş makinasını yaktın.ve hala da yakmaya devam ediyorsun..

şimdi seni bindiği eşek yerine bile koymayan bu yaratıklar eline silah al diyor,...sen öleceksin ki ona daha çok malzeme çıkacak,senin çocuğunu dağa sürecek ki cahil kalsın bir şeyleri öğrenmesin,başkaldırmasın,senin yolun olmayacak ki bu dünyanın nimetlerinden faydalanmayasın,iş sahası olmayacak ki çalışmayıp sadece onlara muhtaç kalasın...

Ey bu adamlara oy vermiş ve verecek vatandaşlarım ve kardeşlerim,,

bu Caniler'e oy vermeye devam edecekmisin,,? dediklerini yapmaya devam edecekmisin..? senin için gelen,kamyonları,iş makinalarını,sana yiyecek gıda belkide ilaç taşıyan kamyonları yakacakmısın..? çocukların okusun diye yapılan okulları Yakacak mısın..?

Ve bu gün sana ELİNE SİLAH AL diyenlere uyup SİLAHLANACAK mısın..?

sen bilirsin.. sana bu kadar hizmet eden,müşfikçe yaklaşan, askerine kurşun sıkmana rağmen evine ERZAK ını dahi veren bu DEVLET e KARDEŞÇE YAŞAMA yı isteyen bu millete karşı SİLAH' lanacak san sen bilirsin..

ama bundan sonra bir şeyi UNUTMA..

sana bütün bunları veren bu devletin sana bu çağrıyı yapan ülke düşmanlarının FAHİŞE si olmuş oy verdiğin kişilerden DAHA ÇOK SİLAHI VAR....

 

ve UNUTMA.!

senin gibi eline silah alacak olan 3-5 bin tane yediği kaba Pisleyen Hainden Fazla bu ülke,ve bu MİLLET in HUZURU için,canını KARŞILIKSIZ vermeye hazır MİLYONLAR VAR....!

 

HADİ.'YUSUF' YİYORSA AL ELİNE SİLAHI..!

Bu yazı 1922 defa okunmuştur .

Son Yazılar