Ahmet USLU

Ahmet USLU

Genel Yayın Yönetmeni

Kim okur ki..!?

19 Kasım 2015 - 13:42 - Güncelleme: 19 Kasım 2015 - 14:57

yaklaşık 5-6 yıl evvel arkadaş sohbetlerinde bir haber sitesi kuracağımı ve Memleketim,in her şeyini internet vasıtası ile duyuracağımı sık sık anlatır dururdum..

bir çok şeyin hızla değiştiği bu zamanda o günlerde internet kullanımı memleketimizde  bu güne kıyasla biraz daha azdı,internet ne kadar hızlı gelişiyor aynı şekilde HAYATI da o kadar Hızlı tüketiyor..

her neyse,bu fikrimi anlattığım bir çok arkadaşım,"Kim okur ki.." diyordu bana,ama ben yinede memleketimin,köyümün adına bir "haber sitesi" kurmak fikrinden vazgeçmedim..

yine aynı şekilde dostlarım "Neyin haberini yapacaksın.? patates in pancarınmı.? hem bunlarla kim neden ilgilenecek başka işin yokmu gibi buna benzer şeyler söylüyor ve hatta biraz da Müstehzi bir ifade kullanıyorlardı..

bunun nedeni biraz da şuydu galiba..

genel geçer kabul görmüş kanı şudur ki bir şey yapıyorsanız yada yapacaksanız öncelikle amacınızı hedefinizi belirlersiniz..bu hedef mutlaka bir kazanım olmalıdır..yani yaptığınız herhangi bir girişimin sonucunda size menfaat getirisini hesaplamalısınız.aksi halde böyle düşünmezseniz,Genel  tanımlama şudur,.

Boş işler bunlar...!

evet..ben bundan herhangi bir menfaat temini olmayacağını bilerek,hatta tüm maddi külfetlerini,zaman harcamayı,emek vermeyi göze alarak  uzun süre memleketimin adını taşıyan kumru  şenyurthaber sitesinin yayınlanmasını sağladım.,bu güne kadar hiç bir yerden maddi kaynak, destek,reklam vs.almadım.. 

gün geçtikçe sitemizi takip eden sayısı çoğaldı,internet ölçümlemelerine baktığımızda günlük ziyaretçi sayımız 50-ile 120 arasında  tekil kullanıcı sayısına ulaştı..

bunun sonucunda aslında hep aklımda olan ama birilerinin beni teşvik etmesini beklediğim bir şey oldu..

çok değer verdiğim,hemen hemen memleket sevgimizin benzeştiği,kendisinin de yer yer bu işlerle uğraştığı bir dostum,ağabeyim,!  Neden siteyi daha geniş kitlelere ulaştırmak için atılım yapmıyorsun.neden tüm Kumru'yu ve bölgeyi kapsayacak şekilde değişim yapmıyorsun dedi..!

böylece hep ertelediğim yeniliği yapmanın zamanı geldiğine kanaat getirerek birazda moral desteği ve teşvik edici yorumlarla 19 kasım 2015 itibari ile senyurthaber.com sitemizin ad değişikliği ile  tüm kumruyu ve bölgeyi kapsayan güncel haberler yapmak,memleketimizi dünyanın her tarafından tanınır hale getirmek,özellikle Doğal güzelliklerini geniş kitlelere duyurmak için internet mecraasında buna kaynak oluşturan bir çok kumrulu dost internet sitelerinin arasına www.kumrumedya.com..adıyla girmeye karar verdik....

..

"istişare etmek Pişmanlığa Karşı Kaledir"hadisi şerifi ışığında yaptığımız istişareler sonucunda bu karara vardık..

 

yine belki birileri der..kim okur..?

bir kişinin bile okuduğunu bilmek bundan sonraki yayın hayatını devam ettirmemiz için yeterli..

umarız önce Kumru'muz ve bizler için "hayr" olur..

Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

selam ve dua ile.

Lütfen yorum ve önerilerinizi paylaşın...

 

 

Ahmet USLU

Bu yazı 2052 defa okunmuştur .

Son Yazılar