Ahmet USLU

Ahmet USLU

Genel Yayın Yönetmeni

Abi valla ben bilmiyom.

28 Ağustos 2016 - 21:55 - Güncelleme: 28 Ağustos 2016 - 22:33

Günümüzden çok değil 10 yıl sonra bu günlerin ne kadar tarihi günler olduğunu anlayacağız kuşkusuz..

Abartı olmaz sa Ülkemiz yakın tarihindeki en büyük iç ve dış kuşatmalarla çevrilmiş durumda..bunu tek tek yazmanın anlamı yok inanıyorum ki tüm milletimiz bunun farkında..

son olarak ülkemizin suriye sınırında olanlar bundan önceki yaşamış olduğumuz PKK Terörü lanetinin kimler tarafından kurgulandığını,yapılan eylemlerin hiç bir siyasi veya etnik ideoloji ile alakası olmadığını bu KATİL grubun birileri tarafından ülkemizin KARDEŞLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜNE  karşı emperyalist güçlerin pavyon karıları gibi kullandığı bu tetikçi örgüt'ün kürtlükle ve kürt meselesi diye bir derdinin olmadığını yüzyıllardır beraber yaşadığımız kürt kardeşlerimiz bu gün de  anlamadıysa, ve bu yaratıklara hala sempati duyuyorsa,artık iyi niyetli düşünmek elimden gelmiyor...

15 temmuz ihanet girişiminden sonra bu hain itlerle fetö örgütü nün nasıl ittifak kurdukları kabak gibi ortaya çıkmıştır..bunu görememek inanmamak.ve hala fetö örgütünü başka bir yere koymak ahmaklıktır..

görüyoruz ve izliyoruz ki fetö örgütünün eşi benzeri olmayacak bir biçimde devletin ülkenin hatta ailelerimizin içine kadar nasıl sızdıkları bir bir gün yüzüne çıkıyor...bil hassa ordumuzun.ve diğer kamu kurumlarının  içinde nasıl yapılandıklarını artık herkes biliyor, ilginç olanı ise özel sektördeki bir çok şirketin ve sermaye sahiplerinin bu örgüt tarafından yönetildiği..

17 aralıktan sonra bile bile bu örgütle hala işbirliği içinde oldukları.

şimdi bu menfaat ve ihanet ilişkileri ortaya çıkmaya başlayınca kime sorsanız"Abi vallaha ben bilmiyorum"ben sadece iyi niyetle bunların hizmet ettiğini düşündüm,destek oldum diyor..!

Yok ya.! peki  17-25 aralık taki ilk DARBE girişiminden sonra bile ülkenin cumhurbaşkanını alenen"Tehdit" eden şaklabanı kendini paralarcasına alkışlarken de bir şey bilmiyormuydun.?

Yoksa her türkü haksızlığı,şantaj yöntemlerini,kul hakkı gaspını yaparak seni ve senin gibilerinin SERVET yapmasını sağlayan bu ihanet çetesine menfaatin için mi yalakalık yaptın..?

milletin halisane duygularını sömürerek cebindeki son kuruşa kadar soyan bu köpeklerin bu paraları ve imkanları yine onlara bu imkanları veren halka silah doğrultan kansızları yetiştirmek için kullandıkları çok acı da olsa ortaya çıktı..

şimdi Fetöyü Amerika bize yarın iade etse ve mahkeme ona sorsa niye kendi halkına silah sıkan kansız yetiştirdin  diye.? Onun da vereceği Cevap,

Abi valla ben bilmiyorum haberim yok..!

 

 

Bu yazı 1559 defa okunmuştur .

Son Yazılar