Ahmet USLU

Ahmet USLU

Genel Yayın Yönetmeni

Bizim Oranın Trolleri..

31 Mayıs 2020 - 16:59

internetin hayatımıza girmesi ile beraber bir çok terim hayatmızıa girdi..bu da onlardan biri..

Türk Dil kurumu sözlüğüne baktığımızda da sözlük anlamı şu.

"Teknelerle suyun dibinde sürüklenerek çekilen, huni biçiminde geniş ağızlı balık ağı.."

bu anlamın içinden bizi ilgilendiren kısmı "Geniş ağızlı"cümlesi..hani şöyle bir düşündüğümüzde etrafımızda mutlaka bir iki vardır bunlardan..

bunlar hep hayatlarını birilerine dayanarak geçirirler..her yerde öne çıkma uğruna yapmadıkları şaklabanlık kalmaz.bukalemun bunlardan utanır..her kılığa girerler..

uzaktan da olsak memleketimizi "Yakından"Takip ediyoruz,bu sıralar bu troller bizim orada öyle bir piyasa yaptılar ki 

Bu troller kendilerinden başkalarına hayat hakkı tanımayan tiplerdir. Sürekli konuşurlar,bırakın millet menfaatine bişey yapmayı bir insan için parmaklarını dahi kıpırdatmazlar

hiç kimsede olmasın sadece kendilerinde olsun isterler

iyilik, vefa, insanlık bunlar için hiç bir şey ifade etmez

Kumru'nun en aşğılık dedikoducusudur bunlar

Memleket için bir şey yapanları yada yapmaya çalışanları hep engeller , sabote ederler.

Kumruya istihdam için bir girişim başlatılır, bu rezil troller ertesi gün vaaaay doğa katledilecek vaaaay kumruda altın arayacaklar! vaay bu işe kalkışanlar bundan çok para kazanacak!

Kumruda ihtiyaç sahibi aileler için bir gönül hareketi başlatılır, ilçedeki fırınlardan yaklaşık on bin ekmek borcu bu toprakların vefakar insanları tarafından ödenir, 

Bu şeref yoksunu alçak troller, kendileri bu güne dek belkide bir ekmek parasını bile bağışlamamış ahlaksız vicdansızlar buna bile "şov" diyecek kadar alçak ve şerefsizdirler.!

bu gün bir milattır kumru için. Halk için hiç bir şey yapmayıp, yapıyor gibi görünenleri, hatta kumru halkı için yapılan en ufak bir şeyi bile engelleyip, sırf kendilerina ait "haysiyetsiz trol ordusundan değil" diye sabote edip engelleyenleri kumrumedya.com haber sitesi olarak bundan böyle İFŞA edeceğiz.

oturdukları makamlarda millet menfaatine zerre iş yapmayan, sadece kendi yandaşlarını doyuran, aynı zamanda memleketi için bir şey yapanı engelleyip sosyal medyadan trollük yapan herkesi bundan böyle TEŞHİR edeceğiz..! ayağınızı denk alın ALÇAK TROLLER

 

 

Bu yazı 723 defa okunmuştur .

Son Yazılar