Bekir AKKAYA

Bekir AKKAYA

Her Telden..

Kumru Medya İçin Kararım Evet

06 Temmuz 2019 - 03:59

           Uzun yıllardır dostluğumuzun devam ettiği Ahmet Uslu Bey’in yönetimindeki “Kumru Medya”yı bugüne kadar keyifle takip ediyordum. Bugünden itibaren ise sadece takip etmekle kalmayıp aynı zamanda yazılarımla da “Kumru Medya” aracılığı ile görüş ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağım.

                Yirmi yıl öncesinden tanıştığımız internet, görüş ve düşüncesi olduğunu iddia eden bizim gibilere bir tokat aslında. İstenilen her türlü bilgi ve belgelerin deryası olan internet ortada dururken mahcubiyet yaşamamak mümkün değil. Doksanlı yıllarda daktilo ile gazetede yazdıklarımız direk muhataplarımıza ulaşırken, şimdi ise bizleri kimler okuyor acaba diye sormuyor değiliz? Bu açıdan baktığımda  işin doğrusu pekte yazmak içimden gelmiyor.

                “Niçin yazı yazılır?” diye çok ciddi yazılar okumuştum. Yazı yazmanın maddi ve manevi çok sayıda amacı var. Eğer benim gibi emekli olmuş ve yaşı atmışa gelmiş biri için düşünülen ve gerçekleştirmeyi hayal ettiğiniz birçok şey hayata geçirilmiş ise yazı yazma ile elde edilecek hiçbir şey kalmamış demektir. O zaman yazı yazarak görüş ve düşünce ortaya koymanın çok daha ulvi bir amacı olmalıdır.

                Tecrübelerimi “Allah rızasına dayalı” olarak yerel ölçekte iyilerle her yönden paylaşma ve birlikte olmak maksatlı olarak yazılarımı sürdürüyorum. Yeni bir şey söyleyeceğimi ya da bilinmedik bir şeyler paylaşacağımı söylemek son derece küstahlık olur. Anladığım kadarıyla yazılmayan bir cümle ya da söylenmedik bir söz yok kesinlikle. Benim gibilerin yaptıkları söyleneni ve yazılanları anladığım kadarıyla kendi dilimizce, kendimizin tekrarından ibarettir.   Bu vesile ile Sözün ve yazının duayenlerini saygı ile selamlamak istiyorum.

                Ahmet Uslu Bey’le bir araya gelmemiş olsak ta 2000’li yıllardan bu yana tanışırız. Telefonla birçok kez saatlerce sohbetlerimiz oldu. “Kumru Medya”da yazmamı talep edince memnuniyetle kendi adıma güzel olacağını düşündüm.

                Bundan böyle burada olacağım.  Hepinize sonsuz selam ve saygılarımı sunuyorum.

                Buluşmak ümidiyle.

                Bekir AKKAYA /İYAD/06.07.2019/KUMRU

Bu yazı 1207 defa okunmuştur .

Son Yazılar