Bekir AKKAYA

Bekir AKKAYA

Her Telden..

Kimin Adamı Olduğuna Karar Veremeyenler Beni Çekiştiriyor

25 Ekim 2019 - 06:42

“Kumpas Yazılarımız” henüz bitmemişken seçimlerde, üyesi bulunduğum Ak Partiye ve Cumhur İttifakına ve özellikle de Yeni Türkiye’nin düşmanlarına malzeme üretmeme adına yazılarıma son vermiştim.

         Kumpasçı başının iftiraları nedeniyle sürgün edilmiş olmama rağmen bizzat seçimlerin içerisinde Cumhur İttifakının içerisinde ve özellikle de Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’ya seçim boyunca fiili olarak her konuda destekte bulundum. Gerek yazdığım yazılarla ve haberlerle elimden ne gelirse yapmaya çalıştım.

         Ak Parti ile  gelinen süreç ve elde edilen kazanımlar Başkanımız ve Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’nın çabaları doğrultusunda yapılan çalışmalar kimsenin tek başına elde ettiği bir sonuç değildir. Bu davaya gönül verenlerin geçmişi ta 1968’lere dayanır ki, vefat edenler dahil, bu kazanımlarda milyonların emeği bulunmaktadır.

         Bunun bilinci ile milyonların içerisinde hiç çizgisini değiştirmeden bugünleri gören nadir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Rabbime şükrolsun bir ölçüde hayallerimiz gerçeğe dönüştü ve dönüşmeye de devam edecek.  Davanın ne olduğuna akıl erdiremeyenler, peşine düştükleri çıkarlar azalınca nasıl sava sola savrulduklarını görenlerdeniz.

         Çizgimiz değişmedi ve hiçbir zaman değişmeyecek. Yeni yetmelerin anlamalarını da hiç beklemiyorum.

         Daha iki gün önce Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın ziyeret ettiği Bilge Lider Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip elini öpmemden  rahatsız olanlar, Gitmediğim Ordu Günleri’nde epeyce beni çekiştirmişler. Hızlarını alamamışlar ki Kumru’da da Kumpasçı Başının yaptığı gibi bana yapmayacaklarını bırakmayacaklarmış. Ne yaparsanız yapın erinde geçinde yaptıklarınızın altında kalarak rezil ve rüsvay olmaya devam edeceksiniz.

         Seçim esnasında açıkça ve alenen Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin elini öpmem esnasında çektirdiğim fotoğrafı görüp “Senin Adamın Bak Nerede?” deyip, beni onun, bunun adamı şeklinde tarif etmelerizi nereye koymak lazımdır?

         Tekrar söylemek gerekirse; ben Ak Partinin bir üyesi olarak aynı zamanda bir gazeteci ve yazarım. Epey zamandır kalem oynatmamamın  elbette bir nedeni vardır. Ama nasıl ve ne şekilde bir şeyler yapacağımızı kimseciklere danışacak değiliz. Hal ve durumumuzdan rahatsızlık duyan beyler Kumpasçı Başınızın yaptığı gibi suç duyurusunda bulunursunuz. Öyle oralarda buralarda tehdit ederek kimseyi susturamazsınız. Üstelik yazmıyorum. Çiçek böcek ve kordela yazanlarınız var sizin. Allah bol eylesin emi.

         İslami kural olarak “İyilerle beraber olunuz” prensibi her şey için geçerlidir. Ben hep iyilerle beraber olmaya ve iyilerle beraber fotoğraf çektirmeye gayret gösteriyorum. Size önerim sizde iyilerle beraber olarak, iyilerle fotoğraf çektirme gayreti içerisinde bulununuz.  Bazı durumlardan çok iyi haberler yazılır ama benim şahsen böyle bir derdim de yoktur. Birçok konuda artık kendimi emekli ettim. Allah herkese nasip etsin.

         Beni el altından çekiştirenler ve tehdit edenler benim kimin adamı olduğumu öğrenebilmişler. Bundan cidden mutluyum.  Peki siz beyefendiler “ Sizler Kimin Adamısınız?”

         Bekir AKKAYA / İYAD/25.10.2019 /Kumru Haber /Kumru

        Bekir Akkaya Kimdir?

      http://bekirakkaya.blogspot.com/p/bekir-akkaya-k.html

Bu yazı 1003 defa okunmuştur .

Son Yazılar