DDK Başkanı Arıncı Kumru'ya hizmetlerini sürdürüyor

Kumrulu Bürokrat, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunsu Arıncı memleketi 'ner vafa örneği olan hizmet yatırımlarına öncülük etmeye devam ediyor

Kumru tarihinde ilçeden yetişmiş en üst düzey Bürokrat olan DDK Başkanı Yunus Arıncı, İlçemiz Kumru ya ve Doğduğu köy Eskiçokdeğirmen mahallesine Anaokulu yapılmasının öncülük ederek Türk Kızılayı Tarafından yapılacak olan projenin imzaları atıldı.

Yunsu Arıncı, geçtiğimiz yıllarda yapımı çok kısa sürede tamamlanmış olan ve emsalleri türkiyede pek az rastlanan Kumru İmam Hatip Lisesi binasının ilçemşze kazandırılmasıda büyük rol oynamış ve kısa sürede inşaatı biten okul eğitim vermeye başlamıştı.

Ayrıca Yeni Kumru Devlet hastahanesinin de proje safhasında ve inşaat sürecinde devrede olan Arıncı, çalışmaları sütrekli takip ederek hiç bir aksaklık ve ödenek sıkıntısı çekilmeden hastahane inşatının da kısa sürede bitirilmesini sağlamıştı.

Yine Kumrunun yıllardır Bitirilemeyen Kumru-Niksar yolunun ödenek nedeyiyle durmasının ardından Yunsu Arıncı derhal devreye girerek yol çalışmalarının tekrar başlamasına vesile olmuştu.

gerek kumruda gerekse kumru dışında gurbette yaşayan  tüm kumrulular hemşerileri Arıncı ile gurur duyarak, memleketine yaptığı hizmetler adına şükranlarını sunarak her zaman duacı olduklarını belirtiyorlar